Recente berichten
Tags

red cups

De populaire red cups

Het begon in Amerika maar tegenwoordig kent heel Europa het bijna, de populaire American Red cups. Iedereen gebruikt het bijna op feesten het zijn simpel gezegd rode bekers en hebben een grotere inhoud dan normale plastic bekers. Er zijn diverse kleuren beschikbaar zoals blauw, oranje of zelfs zwart. Maar de rode bekers oftewel Red Cups zijn de meest gebruikte bekers. Het mooie ervan is dat er niet alleen gedronken wordt maar ook nog is een drankspelletje gespeeld kan worden het spelletje heet beer pong en is zeer populair bij de meeste tieners van tegenwoordig. AmericanCups bestel je tegenwoordig gewoon online.

Beer Pong

Beer pong is een drink spel, het doel is dat de spelers een balletje moeten gooien in de bekertjes die een bekeropstelling hebben. Je kan het 1 tegen 1 spelen maar meestal wordt het in teamverband tegen elkaar gespeeld en het team met het minste bier of drank in de bekertjes verliest en moet de beker van de tegenstander drinken. Het is heel erg populair bij de jeugd en het wordt ook heel vaak op de middelbare scholen gespeeld in de Verenigde Staten, het is ook oorspronkelijk ontstaan in de Verenigde Staten. Hier in Nederland heet het bierpong en het wordt ook vaak gespeeld door de drankliefhebbers.

Diverse party artikelen

Natuurlijk zijn niet alleen de Red Cups maar ook de andere party artikelen belangrijk zoals gekleurde ballonen in de kleur blauw, oranje, rood en zelfs in het wit. Verder kan een leuke blikopener niet ontbreken bij de bierliefhebbers of andere sterke dranken. Maar er zijn nog andere party artikelen die niet te missen zijn op een leuk feestje zoals kaarten, dobbelstenen en stef stuntpiloot. Met deze attributen wordt een feestje altijd net wat gezelliger. Je kan er allerlei leuke drankspelletjes mee verzinnen en dit wordt bij de meeste feestjes ook wel gedaan.