Eindelijk! Het evenementen seizoen is afgetrapt en dit jaar lijkt het dan echt zo ver. Dit jaar lijkt het eindelijk echt door te gaan. Voor vele mensen is dit natuurlijk goed nieuws. De festivalgangers kunnen weer lekker los gaan, sportevenementen kunnen zijn doorgang weer vinden en bedrijven hebben weer de mogelijkheid om zich te laten zien op congressen en beurzen. Zo kan er weer gewerkt worden aan de naamsbekendheid en het opbouwen van connecties en werkrelaties. Staat er bij jou binnenkort ook een evenement op de planning en wil je hiervoor promotiemateriaal als een relatiegeschenk inzetten om herkenbaarheid te creƫren? Ga dan voor het bedrukken van keycords met logo.

Wat is een keycord?

Wanneer je op een evenement staat of je voor je werk vaak iets om je nek moet dragen zijn keycords ideaal. Keycords zijn namelijk nekkoorden waar je sleutels aan kan hangen. En niet alleen sleutels. Naast het dragen van een sleutel om je nek kun je er ook voor kiezen om een naamkaartje of pashouder aan jouw keycord te hangen. Hiervoor heb je keycord modellen met een kliksysteem. Ook heb je de lanyard variant, deze zijn met badgehouders. Op deze manier kan de gebruiker er een USB-stick of een ander item aanhangen. Zo raak je deze spullen niet makkelijk kwijt in je tas. In de evenementen wereld worden keycords vaak gebruikt, zodat je je ermee te kunnen identificeren. De andere reden voor het gebruik is promotie.

Wat bedruk je op jouw keycords?

Vraag je je af wat je op jouw keycords kan bedrukken? Daar heb je veel mogelijkheden in. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren voor verschillende groepen of je kunt meerdere kleuren in je keycord verwerken. Ook kun je een tekst of een logo in je keycord laten plaatsen. Daarnaast heb je aan het uiteinde de keuze uit onder andere een haak en een kliksysteem. De neksluiting kun je zelf samenstellen. Het bedrukken van keycords draagt zoals gezegd bij aan je naamsbekendheid. Met een slogan of link naar je website zorg je voor lading voor je merk of een call to action. Stel je keycord dus zelf samen en maak de keuze tussen een neutrale kleur of een bedrukking in full colour.

Voordelen van keycords

Het dragen van een keycord levert meerdere voordelen op. Bezoekers zien gelijk dat je aan het werk bent op een evenement en ze weten dat ze je aan kunnen spreken. Ook val je er mee op en wanneer je het slim aanpakt kun je met een mooi opvallend design goed promoten waar je voor staat. Keycords kun je ook uitdelen als promotie artikelen tijdens een beurs. Wanneer je ze aan de bezoekers van het evenement hebt uitgedeeld en ze gaan ze gebruiken, maken zij ook reclame voor jou. Daarnaast kun je ze ook uitdelen aan studenten of werknemers in een welkomstpakket. Een keycord komt voor iedereen wel eens te pas. Je kunt je naamsbekendheid ermee vergroten, je haalt er een groot bereik mee, ze zijn laag in kosten en je hebt eindeloos veel mogelijkheden in het ontwerp.