Onder evenementen vallen veel verschillende activiteiten; het kan betekenen dat je de hele dag op een beurs staat of rondloopt, juist naar een festival gaat, of dat je een teamuitje organiseert voor je team. Maar wat je ook doet, een paar goed zittende sokken is tijdens deze activiteiten altijd een aanrader.

Beurzen

Vaak sta of loop je een hele dag op een beurs. Het is wel de bedoeling dat je er representatief bijloopt, dus je wandelschoenen en -sokken zijn dan niet echt op zijn plaats. Juist als je een hele dag op je voeten staat is het prettig om een paar Falke herensokken aan te hebben die goed om de voet zitten, niet lubberen of flubberen, niet irriteren en er ook voor zorgen dat de voeten op de juiste temperatuur blijven. Niet te warm en niet te koud dus. Als je kiest voor de juiste materiaalsamenstelling voor jouw voeten dan heb je daar de hele dag plezier van.

Festivalsokken

Ga je naar een festival dan loop je vaak de hele dag buiten en juist omdat het weer hier niet altijd even betrouwbaar is en de grond het grootste deel van de tijd koud en nat is, zie je veel festivalgangers op regenlaarzen of wandelschoenen voorbij komen. Als je dan kiest voor een paar Falke Run herensokken dan ben je verzekerd van voeten die niet je laarzen uitzweten maar die ze wel lekker warm houden. Want als je eenmaal koude voeten hebt dan krijg je het niet meer warm en is de lol er vaak wel een beetje af. Ook sokken die niet lekker zitten of afzakken zijn een irritatie punt waar je niet op zit te wachten.

Naar welk evenement je ook gaat, kies voor een paar herensokken van Falke en daar zal je de hele dag plezier van hebben.